ICT&health World Conference 2024

Wil jij inspiratie opdoen over de toekomst van de gezondheidszorg?

Kom dan op 14, 15 en 16 mei naar de ICT&health World Conference in Maastricht, Nederland. Het congres over de toekomst van de gezondheidszorg is een podium voor nieuwe technologieën, innovaties en toepassingen in de zorg. Kennisdeling, inspiratie, samenhang en verbinding staan centraal. Het programma staat bol van de vele toonaangevende experts en organisaties waaronder sprekers van de WHO, Mayo Clinic, Microsoft en vele anderen.

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) is hiervan hoofdpartner.

Tijdens het congres presenteert VWS een uitgebreid programma over gegevensuitwisseling en databeschikbaarheid in de zorg, met onder andere:

  • Inspirerende sessies op het hoofdpodium van demissionair Minister Conny Helder van VWS, Abigail Norville, plaatsvervangend Secretaris-Generaal van VWS en Bianca Rouwenhorst, directeur Informatiebeleid/CIO van VWS
  • Een groot paviljoen waar bezoekers zelf met VWS in gesprek kunnen over de beweging van gegevensuitwisseling naar databeschikbaarheid en alles wat daarbij komt kijken.
  • Diverse kennissessies waar dieper wordt ingegaan op cruciale thema’s, zoals de Nationale Visie en Strategie en de Wet elektronische gegevensuitwisseling (Wegiz). Tijdens de conferentie vindt ook de EHDS-Meetup en de Openbare vergadering van het Informatieberaad plaats.

Registreren kan hier.

Hier vind je het volledige programma van de ICT&health world conference. De VWS onderdelen vind je in het VWS-programma op onderstaande pagina’s. De meeste sessies worden in het Engels gehouden.

Klik op onderstaande dagen voor het programma en de gegeven presentaties.
Dinsdag 14 mei Woensdag 15 mei Donderdag 16 mei