Contact

Het ministerie van VWS gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. 

Programma Elektronische gegevensuitwisseling in de zorg

Vragen, opmerkingen en suggesties kun je mailen naar gegevensuitwisseling@minvws.nl. Via dit e-mailadres bereik je Ans van den Bosch (programmamanager), Maria Donkersloot (secretaris programmabureau), de projectleiders van de geprioriteerde gegevensuitwisselingen, en het communicatieteam.

Abonneren op de nieuwsbrief Gegevensuitwisseling? Dat kan op deze pagina.

Programma Digitale Toegang in de Zorg

Het programma ‘Digitale toegang in de zorg’ werkt nauw samen met Nictiz. Zij vormen het centraal aanspreekpunt voor zorgaanbieders en hun ict-leveranciers. Heb je vragen? Stel ze dan gerust via e-id@nictiz.nl

Wil je op de hoogte blijven over dit onderwerp? Dan kun je je ook abonneren op de nieuwsbrief die VWS samen met Nictiz uitbrengt.

European Health Data Space (EHDS)
Heb je een vraag, dan kun je drie dingen doen:

  1. Stel je vraag in de EHDS-community in een van de fora. Je vraag komt uit bij meerdere leden en je kunt antwoorden krijgen vanuit verschillende perspectieven
  2. Mail je vraag naar di-ehds@minvws.nl. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.
  3. Ga naar Veelgestelde vragen en zie of je vraag al is beantwoord.


Privacyverklaring
De accountverantwoordelijken nemen je bericht in behandeling. Zij gebruiken je persoonsgegevens alleen om op je bericht te reageren en bewaren je gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.