DVZA leverancier Code24 aangesloten op TVS

Code24 is – na hun recente certificering door MedMij – nu een van eerste Dienstverleners Zorgaanbieder (DVZA) die de stap heeft gezet naar de ToegangVerleningService (TVS), de routeringsdienst die specifiek voor de zorg geschikt is gemaakt.

Met het realiseren van de aansluiting op de TVS is Code24 in staat GGZ-instellingen en andere zorgaanbieders op eenvoudige wijze te voorzien van de vereiste DigiD-aansluiting en - op termijn - ook alle andere erkende inlogmiddelen en publieke machtigingsvoorziening die onder de Wet digitale overheid van toepassing worden. Inmiddels maken drie GGZ-instellingen gebruik van DigiD via de TVS-aansluiting van Code24.

Programma ‘Digitale toegang in de zorg’ ondersteunt leveranciers en zorginstellingen bij de aansluiting op TVS. Dit doen ze in nauw overleg met VIPP programma’s, waaronder ook VIPP GGZ. Ook andere leveranciers hebben zich gemeld en zullen snel volgen met een aansluiting op de TVS.