Nog paar plekken voor kennissessie BgZ op zorgcongres ICT&health

Schrijf je nu in voor de kennissessie Basisgegevensset Zorg (BgZ) op het zorgcongres ICT&health op 30 januari in Den Haag. Sabine Geerdes (VWS) en Christine Leenen (Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen) geven een overzicht van de Wet Elektronische Gegevensuitwisselingen in de Zorg (Wegiz) en de ontwikkelingen in de praktijk van de BgZ.

Inschrijven kennissessie BgZ

Inschrijven voor deze kennissessie (15.20 – 16.00 uur) doe je op de site van ICT&health.

Sabine Geerdes is Senior beleidsmedewerkers bij het ministerie van VWS, directie Curatieve Zorg, projectleider BgZ onder de Wegiz. Christine Leenen is Programmamanager Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt & Professional (VIPP 5) van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen.

In gesprek over de Wegiz

Kom ook naar onze beursstand! Daar kun je in gesprek gaan en vragen stellen over de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz): wat betekent de Wegiz – nu nog een wetsvoorstel – voor jouw organisatie?

Onder de noemer ‘Wegiz, van wet naar uitvoering’ is VWS vertegenwoordigd op het (jaarlijkse) ICT&health-congres op 30 januari 2023 in het AFAS Circustheater in Den Haag.