Beluister de podcast over inlogmiddelen

De huidige UZI-middelen zijn niet volledig geschikt voor de hedendaagse toepassingsmogelijkheden en worden niet altijd als gebruiksvriendelijk ervaren. VWS is daarom gestart met een project dat zich richt op het ontwikkelen van een oplossing, zodat nieuwe inlogmiddelen de bestaande UZI-middelen op termijn kunnen vervangen. Maar wat houdt deze verandering voor het zorgveld in?

In de podcastaflevering 'een digitale sleutelbos voor zorgprofessionals’ gaat Bob van Os van Nictiz in gesprek met Laurens Kielman, projectleider bij het ministerie van VWS, over de vernieuwing van UZI-middelen.

In deze podcastaflevering hoor je meer over:
đź’ˇWat is de behoefte in het zorgveld op het gebied van inlogmiddelen?
đź’ˇWelke oplossingsrichting ziet het ministerie van VWS voor zich?
đź’ˇHoe ziet de toekomst van UZI eruit?

Beluister de podcast op Spotify, Apple podcasts of Google podcasts.