Podcastserie Digitale Toegang in de Zorg

Dit jaar is Nictiz in samenwerking met het ministerie van VWS gestart met het verder onder de aandacht brengen van veilig inloggen. Door middel van een serie podcasts worden verschillende onderwerpen besproken die betrekking hebben op veilige toegang van patiënten tot hun medische gegevens. De eerste aflevering is nu te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcast.

Elke aflevering gaat Bob van Os, programmanager eID bij Nictiz, in gesprek met experts op het gebied van identificatie en authenticatie in de zorg. De eerste aflevering ‘De digitale deuren staan open!’ gaat over wat de kansen zijn op het gebied van digitalisering en waar we op moeten letten. Ron Roozendaal, directeur informatiebeleid en CIO bij het ministerie van VWS en Conchita Kleijweg, manager advies & innovatie bij Nictiz, zijn met elkaar in gesprek over de stappen die nog gezet moeten worden en de belangrijkste aandachtspunten.

Bent u benieuwd naar de hele serie podcasts en wilt u geen aflevering missen? Abonneer u dan via uw favoriete streamdienst door eenvoudig te klikken op ‘volgen’.