14 november Zorgvisie - Congres Acute zorg

Let op: dit agenda item heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Utrecht

Van der Valk
Winthontlaan 4
3526 KV Utrecht

Zet in mijn agenda

Spoedzorg moet toegankelijk en van een adequaat niveau zijn en er moet meer en nog beter samengewerkt worden; het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is duidelijk over de speerpunten van het beleid. Om de toegankelijkheid te verbeteren is een oplossing voor de patiënt die zich met hetzelfde probleem herhaaldelijk op verschillende plekken meldt noodzakelijk.

Daarnaast gaat de IGJ vanaf juli 2023 handhaven op het kwaliteitskader spoedzorg om de kwaliteit te borgen. De minimale bezettingsnorm van een arts met een jaar werkervaring op de SEH door ziekenhuizen klein of groot wordt immers nog niet altijd gehaald. En verdere samenwerkingen binnen het acute zorgnetwerk wordt verder gestimuleerd zoals bij de zorgcoördinatiecentra. Maar wat betekent dit precies voor uw zorgorganisatie? Op welke manier zorgt u ervoor dat u uw basis op orde krijgt? U hoort het tijdens de 6e editie van het Zorgvisie congres Acute Zorg.