07 november Meet-up EHDS: wat is de status?

Let op: dit agenda item heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Den Haag

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Parnassusplein 5
Den Haag

Zet in mijn agenda

Tijdens Meet-up EHDS: wat is de status? wordt u helemaal bijgepraat over de status van de onderhandelingen in Brussel. Er wordt ingegaan op hoe de input van de EHDS meet-up in december en de stakeholdersessies zijn verwerkt, wat de vervolgstappen zijn en op de vraag wat u nu kunt doen? De meet-up start met een lunch en eindigt met een borrel.

De Meet-up EHDS: wat is de status? van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) is een interactieve netwerkbijeenkomst waar iedereen die te maken heeft met en interesse heeft in de EHDS welkom is om met elkaar en met de experts van VWS te spreken over de EHDS.


Aanmelden kan via dit aanmeldformulier