KPMG organiseert webcast over kosten digitale gegevensuitwisseling in de zorg

Op maandag 7 februari organiseert KPMG de jaarlijkse bijeenkomst 'Financials in de zorg' voor controllers, financieel bestuurders en directeuren in de gezondheidszorg. 'Digitale gegevensuitwisseling in de zorg, wat gaat dat ons kosten?' is dit jaar het thema.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©KPMG / KPMG

KPMG: "Als Covid-19 ons iets heeft geleerd, is het wel dat digitale gegevensuitwisseling zonder meer essentieel is. In de zorg zien we al langer dat bovenregionaal inzicht in onder andere capaciteit noodzakelijk is om de toenemende zorgvraag en krimpende arbeidsmarkt het hoofd te bieden. Tegelijkertijd vraagt dit investeringen. Maar hoe hoog zullen die investeringen zijn, hoe moet daarmee om worden gegaan in meerjarenbegrotingen en wat is de verantwoordelijkheid van de financial in de zorg hierin?"

De bijeenkomst is online en duurt van 15.30 tot 17.00 uur. Sprekers zijn onder anderen Bert Pfeiffer, CIO bij Zuyderland, en Hylke Kingma, partner bij KPMG.  Je kunt je inschrijven op de website van KPMG. Daar vind je ook het complete programma en meer informatie over de webcast.