Nieuwsbrief Gegevensuitwisseling #12 is verschenen

In de twaalfde editie van de Nieuwsbrief Gegevensuitwisseling leest u onder andere over de stap waarmee de wet EGIZ een stuk dichterbij is gekomen: het wetsvoorstel ligt momenteel voor advies bij de Raad van State. Ook kunt zich inschrijven voor twee bijeenkomsten van NEN die binnenkort plaatsvinden, en stellen twee van onze teamleden zich voor. Het interview met Ulco de Boer geeft een kijkje in de keuken: wat kwam er allemaal kijken bij het recente algemeen overleg over gegevensuitwisseling, eHealth en administratieve lasten in de Tweede Kamer?

Hebt u tips en suggesties voor de nieuwsbrief? Laat het weten via gegevensuitwisseling@minvws.nl.

PS Het interview met Sjaak Gondelach van UMC Utrecht verscheen al in nieuwsbrief #11. Gebleken is dat het interview sommige abonnees niet heeft bereikt. Daarom is het nu nogmaals opgenomen in Nieuwsbrief Gegevensuitwisseling #12 .