Laatste kans: reageer op wetsvoorstel Gegevensuitwisseling

Nog een paar weken en dan sluit de internetconsultatie van het wetsvoorstel Elektronische Gegevensuitwisseling in de Zorg. Dat betekent dat u nog tot en met 10 juni 2020 invloed kunt uitoefenen op het uiteindelijke wetsvoorstel dat naar verwachting volgend jaar wordt voorgelegd aan de Tweede Kamer. Geef nu uw input op www.internetconsultatie.nl/gegevensuitwisseling.

Video met toelichting

Het wordt een wet die straks de hele zorg raakt! Ron Roozendaal - directeur Informatiebeleid/CIO van VWS – geeft in een videopresentatie tekst en uitleg over het huidige wetsvoorstel. Die video kunt u bekijken op de website van het programma Elektronische Gegevensuitwisseling in de Zorg.

Voorafgaand aan en tijdens de internetconsultatie organiseerde VWS informatiesessies waarin Ron Roozendaal het wetsvoorstel toelichtte. Vanwege het coronavirus konden niet alle informatiesessies doorgaan. Daarom is de toelichting opgenomen, zodat iedereen die alsnog kan bekijken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het programma Elektronische Gegevensuitwisseling in de Zorg of heeft u vragen naar aanleiding van de video? Ga naar de website of mail naar gegevensuitwisseling@minvws.nl.