VWS op zorgcongres ICT&health 2023

Onder de noemer ‘Wegiz, van wet naar uitvoering’ is VWS vertegenwoordigd op het (jaarlijkse) zorgcongres ICT&health op 30 januari 2023 in het AFAS Circustheater in Den Haag. Bij onze beursstand kun je in gesprek gaan en vragen stellen over de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz): wat betekent de Wegiz – nu nog een wetsvoorstel – voor jouw organisatie? Daarnaast houden we twee kennissessies.

Kennissessies Medicatieoverdracht en BgZ

De eerste sessie gaat over de gegevensuitwisseling Medicatieoverdracht: hoe werkt die in de praktijk? De tweede sessie gaat over de praktische invulling van elektronische uitwisseling van de Basisgegevensset Zorg (BgZ). Binnenkort maken we de sprekers bekend, plus de inschrijflinks voor de kennissessies. Houd onze website dus in de gaten!

Naast VWS zijn ook NEN en Nictiz vertegenwoordigd. Zij geven eveneens kennissessies.

Meer informatie over het congres vind je op de site van ICT&health

Downloads

Het zorgcongres ICT&health heeft inmiddels plaatsgevonden. Hieronder vind je de presentaties die gegeven zijn op het congres door VWS: