Nieuwsbrief Gegevensuitwisseling #16 is verschenen

Het aftellen is begonnen. In de maanden die achter ons liggen hebben we veel energie gestoken in de voorbereiding om het wetsvoorstel Elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz) in te dienen bij de Tweede Kamer. Het ziet ernaar uit dat het op 3 mei zover is. Weer een belangrijke stap naar versnelling van de digitalisering van de zorg!

Rond de komst van de Wegiz hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en goed informeren. In maart kwam dat vooral tot uiting in vier webinars. Stuk voor stuk goedbezochte bijeenkomsten over de Wegiz in wording, en over normering en certificering in het bijzonder. In totaal namen zo’n duizend belangstellenden deel.

Hebt u het webinar van 30 maart over samenwerken aan bouwstenen voor elektronische gegevensuitwisseling in de zorg gemist? Via het eerste artikel in deze nieuwsbrief kunt u het terugkijken. In de komende periode publiceren we meer informatie over de webinars op onze website, onder andere de antwoorden op de vragen van deelnemers.

Hebt u tips en suggesties voor de nieuwsbrief? Een prangende vraag of opmerking? Laat het weten via gegevensuitwisseling@minvws.nl.