Nieuwsbrief Gegevensuitwisseling #15 is verschenen

De Raad van State heeft advies uitgebracht over het wetsvoorstel Wegiz. Dit advies wordt verwerkt in een rapport en leidt mogelijk tot aanpassingen in het wetsvoorstel. Nadat we bij VWS het advies verwerkt hebben, wordt het wetsvoorstel via de ministerraad ingediend bij de Tweede Kamer. We hebben twee goedbezochte webinars achter de rug waarin we in samenwerking met NEN honderden belangstellenden hebben bijgepraat over de Wegiz.

Deze maand volgen nog twee webinars: de update over de Wegiz voor zorgprofessionals op 18 maart en het grote webinar van 30 maart over samenwerken aan bouwstenen voor elektronische gegevensuitwisseling in de zorg. Zie de inschrijflinks in het eerste artikel van de nieuwsbrief.

Hebt u tips en suggesties voor de nieuwsbrief? Een prangende vraag of opmerking? Laat het weten via gegevensuitwisseling@minvws.nl.