Nieuwsbrief Gegevensuitwisseling #13 is verschenen

Nieuwsbrief Gegevensuitwisseling #13 staat voor een belangrijk deel in het teken van normering en certificering. Frits Elferink licht toe waarom we blij moeten worden van de herziening van de NEN 7503, de norm voor digitaal receptenverkeer. In het verlengde daarvan vindt u de meest gestelde vragen over normen en certificering.

Enterprise-architect Gieneke Veenen – we zagen haar al in de vorige nieuwsbrief – vertelt over haar werk voor ons programma. Wouter Reepmaker stelt zichzelf voor én hij is aan het woord in de masterclass over elektronische gegevensuitwisseling in de zorg, die u terug kunt kijken op de website van NEN.

De volgende nieuwsbrief verschijnt in januari 2021. Namens het programma wensen we u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar.

Hebt u tips en suggesties voor de nieuwsbrief? Een prangende vraag of opmerking? Laat het weten via gegevensuitwisseling@minvws.nl.

PS Het interview met Ulco de Boer verscheen al in #12. Gebleken is dat het interview sommige abonnees niet heeft bereikt. Daarom is het nogmaals opgenomen.