14 oktober IMS Congres

Let op: dit agenda item heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Amsterdam

Zet in mijn agenda

Dankzij de vooruitgang in kunstmatige intelligentie, telemedicine en robotica staan we op de drempel van een gezondheidszorgrevolutie. Steeds geavanceerdere technologieën blijven de grenzen van de gezondheidszorg verleggen. Maar verleggen wij als geneeskundestudenten, docenten en artsen onze grenzen net zo snel? Misschien schrijft Chat GPT over een paar jaar wel al onze wetenschappelijke artikelen. En heel misschien bestuurt de traumachirurg zijn OK-robot straks wel vanuit huis. Wat de toekomst écht gaat brengen, dat zien we pas als het zo ver is. Maar ons erop voorbereiden kunnen we zeker. Daarom zal het IMS congres van 2023, dit jaar georganiseerd door de UvA in Amsterdam, in het teken staan van technologische vernieuwingen in de gezondheidszorg en de veranderingen die daardoor noodzakelijk zullen zijn in het medisch onderwijs.